torsdag 8. september 2011

Smørsalget aukar!

Ifølge ei pressemelding fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter har forbruket av Ekte Meierismør i Norge økt med ca. 12% i første halvdel av 2011! Gledelige nyheter! Håpar forbruket av det helsefarlige margarinet peiker i ei bratt kurve nedover!

Ekte meierismør er laga av naturlege råvarer og inneheld mykje sunt metta fett som kroppen treng. Margarin derimot, inneheld usunne oljer, høgt innhald av ugunstig Omega-6 og er fullstendig blotta for viktige næringsstoff. Tanken på korleis margarin blir produsert burde skremme dei fleste... (Både Mills i Norge og Arla i Sverige nekter å vise korleis margarin blir produsert...)

Norske helsemyndigheter anbefalar oss å velge margarin framfor naturleg smør. Kvar er logikken? Kvar er forskninga som faktisk viser at margarin er ufarleg?

Kva brukar du? Smør eller margarin?

3 kommentarer:

  1. Vi lika da, vi lika da :D

    SvarSlett
  2. SMØR så klart. Og eg seie klart i frå til alle mine venna og familie at det må dei og begynne med - ikkje alle høyre etter desverre!

    SvarSlett
  3. Samme her! Det er neimen ikkje lett å omvende folk sine gamle vanar... :)

    SvarSlett