I dag skinner sola i Stavanger,
deilig med litt sol innimellom regnbygene.
deilig med litt sol innimellom regnbygene.
Frokosten i dag vart mine favorittknekkebrød,
som min kjære laga et brett av i går kveld.
som min kjære laga et brett av i går kveld.
Med frokost og en kopp kaffi i magen er eg klar for en ny dag på jobben. Fin tirsdag til deg ♥
Knekkebrøda lagar vi slik
250 g Solsikkekjerner
150 g Linfrø
150 g Sesamfrø
6 dl Vatn
1 ss Fiberhusk
Sett ovnen på 160 grader.
Bland alle ingrediensane sammen i en bakebolle,
og la det stå og svelle et par minutt.
og la det stå og svelle et par minutt.
Legg bakepapir på to steikeplater og smør massen utover platene.
Rut opp knekkebrød med pizzahjul
etter at knekkebrøda har stått i ovnen i cirka 20 minutt.
I varmluftsovn kan du steike to brett om gongen,
la platene bytte plass to gongar undervegs, og snu dei med forsida inn.
I vanlig steikeovn steiker du berre eitt brett om gongen.
Røra skal holde til 32 små knekkebrød,
som gjev mindre enn 0,8 g karbohydrat per knekkebrød!
som gjev mindre enn 0,8 g karbohydrat per knekkebrød!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar