onsdag 21. september 2011

Fløytestua Brokkoli

Her kjem eit lite tips til korleis du kan lage
verdens enklaste og beste tilbehør 
- som kan brukast til alt.

Rakk akkurat ikkje å ta bilde av tallerken før Jan herpa laksen.. ;)

Du treng

Brokkoli eller Blomkål
(Eller blanding av begge)
Fløyte
Johannesbrødkjernemel

Kutt brokkoli (vi brukar ein heil til to personar) i bitar og ha det i ein kjele. 
Hell over eit par desiliter fløyte
og la det koke på middels varme nokre minutt
 til brokkolien blir mjuk. 
Ha over ei teskei Johannesbrødkjernemel
og la det koke til det tjuknar. 

Serverast til fisk, fugl eller anna kjøtt. Nyt 

4 kommentarer:

  1. ÅÅå-skulle-ønske-jeg-tålte-brokkoliiii, for det så, og hørtes, skikkelig godt ut! Jeg regner med dere er godt bevandra innenfor lavkarboverden siden dere har drevet med det ei stund, men om dere ikke har prøvd det, vil jeg anbefale fløtegratinerte blomkål! Akkurat som poteter, bare med blomkål. DET er godt det! :) Hihi, jeg har faktisk ikke eksamen før i mai, før det er det "bare" mappeoppgaver, og det liker jeg egentlig å skrive..;) Så denne desemberen blir ikke så aller verst, hurra! Ha en flott torsdag!

    SvarSlett
  2. Prøv den med blomkål! Det er faktisk bedre enn brokkoli! :) Og ja - til helgekosen bruka vi av og til å hive denne i ovnen og ha ost på :) Supergodt!!

    SvarSlett
  3. For en fin blogg :) Gleder meg til å følge denne videre - mye spennende her! Stå på:) /O

    SvarSlett
  4. Heisann!
    Her var det mye godt og mye god inspirasjon å hente. Kommer nok innom flere ganger ja. ;) Legger deg til på blogglista mi, håper det er greit. ;)

    SvarSlett