Dette brødet blir forskjellig kvar gong eg lagar det.
Tar det eg har i skapet av "mjøl"
og varierer blandingsforholdet.
I dag blanda eg mandelmjøl og sesammjøl,
og det vart veldig godt!
Grunnoppskrifta er slik;
12 egg
2,5 dl "mjøl" (mandelmjøl/kokosmjøl/sesammjøl)
50 gram smelta kokosolje (meierismør kan brukast òg)
En halv boks (1 dl) kokosfløyte (Go Tan eller Santa Maria)
3 ss fiberhusk
1 ss bakepulver
litt salt
Visp egga godt.
Smelt kokosoljen, kjøl den ned litt, og ha den i egga.
Ha i en boks med kokosfløyte og pisk vidare.
Bland det tørre og ha det i eggeblandinga. Rør godt.
Ha røra i ei lita brødform (eg brukar ei som er 25 cm/1,3 liter).
Sett ovnen på 175 grader.
La brødet stå 15 minutt og svelle.
Steik brødet i 45-50 minutt til det er gyllent.
Enjoy ♥
Denne oppskriften skal uten tvil prøves i neste uke! Takk for oppskrift :)
SvarSlettJohanne :)
MGM Resorts (RMS) (MGM.C) - Dr.MCD
SvarSlettMGM 춘천 출장샵 Resorts (RMS) (MGM.C) is a leading operator of the most comprehensive 제천 출장안마 sportsbook and 순천 출장마사지 casino destination 여수 출장안마 in the United 경산 출장샵 States.