Er det lørdag, så er det lørdag.
Og då er det lov å kose seg litt ekstra.
Med denne browniesen kan du i tillegg ha god samvittighet etterpå.
Eg har tatt utgangspunkt i Lena si oppskrift,
men har endra litt etter smak og behag.
3 plater sukkerfri sjokolade
(eg brukte to mørke og éi lys)
250 gram romtemperert smør
50 gram Sukrin
4 ss kakaopulver (gjerne rå)
4 ss lyst mandelmjøl
2 ts bakepulver
5 egg
Ha to plater sjokolade i en bolle og ha dei i mikroen nokre sekund
til dei blir mjuke og nesten smeltar.
Ha smør i en annen bolle og hell sjokoladen over.
Ha over sukrin, kakaopulver og mandelmel.
Miks det sammen med håndmikser e.l.
Ha deretter i bakepulver og egga før du mikser litt til.
Hakk den lyse sjokoladeplata i bitar og rør det inn.
Neste gong skal eg hive oppi litt nøtter òg. ;)
Dekk ei form (enten rund kakeform eller ei anna ildfast form) med bakepapir.
Hell røra i forma og sett kaka i ovnen i 200 grader.
Steik i 20-25 minutt eller lenger om du vil ha den heilt gjennomsteikt.
Eg synes den er best når den er litt blaut inni. ;)
Ha en finfin lørdagskveld ♥
Så godt!! Sjokoalde må man ha, iallefall på lørdager. Og så sunn så mulig, så man kan spise det ellers i uken også :D Jeg har dilla på rå sjokolade jeg :)
SvarSlettNAM!!! Så herlig ut!!!
SvarSlettIfølge systemet skal Forus ha klokka inne, men om du har vært og sett og det ikke er, så er det kanskje lurest å høre med noen av de som jobber i butikken der :) Det kan jo være at de er kommet, men ikke pakket ut etc. Klokka er kjempefin, jeg har den selv også, du kan se den her:
http://stinemos.blogspot.no/2012/02/slik-er-stuen-var-na-our-livingroom.html
Stine :)
ojojoj, DET gav meg vann i munnen:D
SvarSlettOg da venter jeg bare på at du skal begynne å blogge igjen;-) Trenger noen gode, inspirerende oppskrifter på nyåret;-)
SvarSlettHåper å se deg i det nye året, Henriette!
Gode klemmer til deg
Sjokolade + god samvittighet er det beste som finnes<3
SvarSlettSå koselig at du skriver på dialekt :) God kveld videre!