tirsdag 17. april 2012

Paleodag 2: Eksperimentering

Dagens frokost bestod av 
avocado, rå egg, blåbær, kokosolje og kanel.
God og næringsrik start på dagen! :) 


Etter som vi har kutta ut det meste av karbohydrat i kostholdet vårt frå før av, er det hovudsakleg meieriprodukt vi må fjerne for å følge Paleo.  

Desse 26 dagane vil vi ete 

egg, kjøtt, fisk og kylling
nøtter, mandlar og frø
grønnsaker og bær 
kokosolje og kokosmelk
krydder
vatn, kaffe og te 

Vi vil prøve å ete mest mulig rein mat og halde oss unna
blandingsprodukt og tilsetningsstoff så langt det lar seg gjere.


Paleo-kostholdet krever at vi eksperimenterer meir på kjøkkenet
- eg trur det blir ein veldig spennande matmånad!

Dagens middag vart meget vellykka, 
og inspirasjon til tilbehøret vart henta hos Paleoliv
Anbefalast! :)

8 kommentarer:

 1. NAM! Det så godt ut, både frokost og middag. Tenkte å lage meg en god smoothie til frokost i morgen, så takk for inspirasjon :)

  SvarSlett
 2. Berre hyggelig du :) Skulle berre mangle, så mykje god inspirasjon som vi har fått frå deg! :) Syns ikkje den blei søt nok, så måtte ha i masse kanel ;) Hakje heilt vent meg av den søtninga nei.. ;)

  SvarSlett
 3. Det er lurt å høre på kroppen hvis den er veldig stiv! Blir bra med spinning imorgen! Så gøy at du også er med på paleo challange, nå må jeg jo titte innom bloggen din for å få litt matinspo :D
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. Du har en morsom tid i vente. Når du begynner å lage all maten selv (fra bunn av), så blir det helt naturlig å velge bort blandingsproukter, fordi den rene maten smaker så mye bedre, og gjør så mye godt for kroppen din :)

  SvarSlett
 5. Så spennende med Paleo, Henriette! Dette klarer dere med stil. Det finnes ikke noe bedre enn å lage all mat fra bunnen av. Da slipper man unna alt tullballet! ;)

  SvarSlett
 6. Vi har lenge laga mat fra bunnen av, men av og til tatt en snarvei med kjøttdeig/pølser/hamburger eller liknande "ureine" produkt :) Men halvfabrikat og ferdigmat har vi kutta ut for godt! Aldri meir ;)

  SvarSlett
 7. Liker det jeg leser :) Hvordan smakte frokosten forresten? Så spennende ut, men litt spektisk merker jeg ;)

  SvarSlett
 8. Den var faktisk veldig god :) Men litt lite søt for min smak, trur det hadde blitt bedre å blande i litt bringebær ;) Merka at eg savna sukrin og stevia bittelitt, men håpa det går over snart ;) Viss det er rå egg du er skeptisk til, så anbefala eg deg å prøve! Du kjenner ingenting til det :)

  SvarSlett