onsdag 5. oktober 2011

Rundstykker/hamburgerbrød


Desse rundstykka blir forskjellige kvar gong eg lagar dei, 
avhengig av kva vi har i skapet. 
Opprinnelig oppskrift er henta hos Marthine. :) 

Du treng

2 dl Sesamfrø
1 dl Mandlar
(malast opp)
Alle typar frø kan brukast her :))

6 Egg
2 dl Riven ost
3 ts Bakepulver
3 ts Fiberhusk
Soyamjøl til det blir passelig konsistens (ca 1 dl)
Litt salt

Bland alt sammen godt i foodprosessor eller for hand, 
og lag flate "hamburgerbrød" på bakepapir.
 Steikast på 200 grader i 15-20 minutt.  

Desse smakar nesten som vanlig brød og kan fint brukast til 
frokost, lunsj, i brødristeren, i toastjernet, som hamburgerbrød osv..

Lykke til! ;)

6 kommentarer:

  1. sv : Det er veldig sant. Ikke det beste været her i Stavanger om dagen. Men så fin blogg du har :) Masse bra oppskrifter !

    SvarSlett
  2. Såg veldig gode ut! Må prøves. :) Er det noe som kan brukes istedenfor soyamel? Har ikke det i skapet for øyeblikket. :P

    SvarSlett
  3. Linn: Takk! :) Berre å prøve dei ut! ;)

    Marlene: Kanskje Bakepro? Har laga dei uten soyamjøl òg, det går fint - men dei blir litt ekstra sprø med soyamjøl i :)

    SvarSlett
  4. Ok. Kjøpes det på helsekost? Bakepro har jeg, så kanskje det må prøves. ;)

    SvarSlett
  5. Ja, eller på store dagligvarebutikkar (Coop Mega og Meny her i Stavanger) :)

    SvarSlett
  6. Fin blogg du har :) Ja, jeg driver å tester ut... får se hvordan det går.... :) går greit hittil.

    SvarSlett